Jag.

Lina påstår att jag är lik mig själv när jag var liten, vad tycker ni?

              
Minst                         Mindre                       Nu




Här är den osminkade sanningen om mig, för tillfället.


1.  3 syskon (alla yngre)
2.  Pyroman
3.  Prylkåt så in i...
4. Har haft 4 längre förhållanden (dvs mer än ett år)
5. Har varit otrogen enliga det klassiska recepten, med nån från jobbet (Nej, inte Sofia.. ;)
6. Har varit förlovad
7. Har en förkärlek för brunetter
8. Älskar "första kyssen" ögonblicket, haha.
8. Har 2 katter
9. Astronomi intresserad, har ett avancerat teleskop hemma.
10. Innebandyfrälst
11. Mitt favvo-nummer alla dagar i veckan.
12. Har fortfarande både mormor, farmor och farfar kvar i livet. Dock inte morfar.
13. Dricker sällan, men mycket när det väl händer.
14. Baileys är det godaste
15. Kan inte dricka cider för min emalj är för dålig, det ilar i flera dagar efteråt.
16. Älskar att se på film och har ett stort hemmabiopaket hemma (knyts ihop med punkt 3)
17. Älskar bilar, har en svart golf GTI -07 (återigen, punkt nr 3)
18. Inredningsintresserad, gillar detaljerna i ett rum.
19. Jobbar heltid och tjänar så jag klarar mig.
20. Har den FINASTE sambon! (punkt nr 7)

21. Älskar att fiska på sommaren
22. Har en k700i
23. Kan vara dumsnål många gånger för att sedan vända tvärt och köpa något svindyrt.

24.Yrken jag kan tänka mig är : Polis, Ambulanssjukvårdare, fotograf och tull med narkotikahund.
25.Har alldeles för lätt att döma folk
26. Har ett riktigt hetsigt humör och har svårt att hålla mig lugn när jag blir arg.
27.Kommer ursprungligen från Karlstad men flyttade vid 19 års ålder.
28. Min farmor grym! Hon har dator och skrivare hemma och hon är så haj på msn att hon lär mig saker ibland, hon tar kort och kopplar in minneskortet i skrivaren och skriver ut på fotopapper, hon smsar och mmsar mig och ser likadan ut som för 20 år sen. Min Farmor är den bästa! :)


Uppdateras fortlöpande. :)


.


Älskade mormor, du tar dig igenom detta. Jag kan inte förlora dig. Det går inte.
Älskade mormor, kämpa.


image18

Sliten

Nu har jag vaknat till liv igen, trodde inte det var möjligt efter nattens bravader! Spelar verkligen i världens skönaste lag, tack för att ni finns och tack för att jag fick börja spela... :)
Jag ber även om ursäkt för stavningen i föregående inlägg, har ett svagt minne av att jag skrev det men jag vet inte vad jag ville få ut med det, det var oboyen som talade tror jag, haha!

Vad ska man göra idag då? Jag känner verkligen för att umgås med folk! det gör dock inte Lina som ligger i sängen och frågar sig själv hur hon kunde bli så full,och jag vet faktiskt inte! Såg aldrig att hon hävde i sig så mycket, man måste ha lite självdiciplin och veta när det är dags att kasta in handduken! Som jag alltså  :D
Någon som vill komma hit och umgås? ;)


           
Finn ett fel                               50:- om ni röjer!






Den unge mannen stoppade bilen på en enslig skogsväg och började tafsa på flickan.
- Hörru, vänta lite, sa flickan. I själva verket fnaskar jag, och om du vill fortsätta får du allt vackert betala 500 spänn!
Han var upphetsad och pilsk, så han betalade henne. Efteråt satt han bara och stirrade ut genom vindrutan.
- Ska vi inte köra iväg nu? undrade hon.
- Nej, i själva verket är jag en taxichaffis och en körning tillbaka till stan kostar 500 spänn.


Det var två små pojkar i 6 års åldern som gick på en nudiststrand, då de mötte en äldre man med en jättestor mage. Den ena pojken frågade nyfiket:
- Vad har farbrorn i magen?
Den äldre mannen blev förnärmad och svarade:
- 50 kg dynamit.
Varvid den ene pojken började springa allt vad orkade. Den andra pojken hängde inte riktigt med, men efter ca 100 m stannade den förste och den andra hann ikapp och frågade andfått:
- Varför sprang du så jäkla fort?
Den förste pojken svarade.
- SÅG DU SÅ KORT STUBIN HAN HADE?!


Sjuksköterskan på dårhuset gick runt med mat, och hittade som vanligt Olle sittande på sängkanten och lekte lastbil.
- Jaha vart bär de iväg idag då, frågade sköterskan.
- Idag ska jag till Oslo och lossa, svarade olle. Jag äter när ja får tid.
Sköterskan fortsatte in till Nisse som satt på sängkanten, febrilt runkande.
- Men vad håller du på med Nisse, utbrast hon.
- Håll käft och stör mig inte. Jag passar på att sätta på Olles kärring nu när han är i Norge


:)


alkohol, skål!

Nu har de sista gästerna gått, och ajg är fortfarande aspackad, går det över tro? ursäkta för dålig stavning men kan inte häjlpas. Har fått höra mycket bra ikväll och fått många leenden, tacj för förtroendet! Hoppas att det ligger sanning bakom det trots mycket alkohol före.
dont care what they say iäm in love with you, kräket :)
I en annan tid kanske, hade det varit annrolunda...?i
 U2- With or withput you, grym text! Lyssna på texten! Herregud, jag fyller 25 i år, kommer jag upplev det jag vill uppleva? Hade jag varit yngre och dummare hade jag nog prövat, testat, för att få se om det hade det gått.

Jag har hånglat mig igenom tonåren och jag kommer kyssa mig igenom livet, för vad minns man när man är död?
Jag har så många minnen, så många minnen!! På sakrer jag har upplevt, herrejävlar vad dom sved när dom kom till. Jag har blivit älskad, jag har blivit trampad på och jag har blivit krossad. men jag reser mig alltid, som fågeln fenix. Jag ger mig aldrig, vare sig det gäller innebandy, kärlek eller det vardagliga. Jag har för mycket erfarnhet för att säga att "det där var något nytt". 24 år och redan slagit i botten 2 ggr, som att köra över någon och inte bry sig att kolla bakåt och se ifall den man körde över fortfarande lever, men jag har rest mig samtliga ggr. Ni ska veta alla iditoter, jag behöver inte er, men trots det har ni patent på en del av mitt hjärta, och jag klagar inte, varför? För jag behöve minnerna för att känna att jag levt. Herrejävlar vad jag har levt, och kommer att leva! Gamla minnen är tll för att blandas med nya.


Sötisen ligger och sover (kräks?) i sängen nu och jag är för trätt och full för att orka gå och lägga mig nu, måste nyktra till lite, känna att jag kan lägga mig ner utan att hela rummet snurrar och jag måste hålla i mig. DÅLIGT, måste lära mig at behärska mig tröts allt oboy drickande. Längtar till sommaren!!!!


Har jag  berättat om mina aongel eyes förresten, det har jag nog. Men iallafall, min bil är sponsrad av Ditec Täby, riktigt duktiga killar!! det betydr att det tvättar den gratis och sånt och jag har som tack satt deras logga på min regplåt. De tycte det var fränt med en tjej som har en svart GTI och som deesutom var intresserad av att sätta plattan i mattan, därav sponsringfen. Nu har jag hittar angel eyes, ska beställa, 4000:- kromor för ett par, känns inte alltöfr farligt. Docj är det olagligt men chansen att åka fast är minimal och det enda jag behöver göra att byta till besiktningen, och det är några år kvar.'


Nu ska jag sova!! Nu är dt dags!

Kram och godnatt

Statistik

Okej, jag har massa unika besökare på min blogg men jag vet inte vilka ni är, så alla ni som kikat in skriv en kommentar, räcker med namn (och nummer om du är snygg)


Tack och godnatt!

Drömmar...

Vad betyder drömmar egentligen, sådana man får när ögonen sluts och man somnar in, vad är syftet? Är de ett sätt att leva ut det man annars inte kommer att få uppleva i verkligheten? Eller är de bara ett virrvarr av gamla minnen som blandas med påhittade? Jag vet faktiskt inte, men finns det någon som gör det? Som kan säga till mig att så här ska du tolka dom och de betyder si och så, det vore inte helt fel. Ta till exempel inatt då jag bland annat drömde att:
1. Jag släppte ut Oliver från mammas altan för att se om han skulle klara att vara ute en hel natt.  (?)

2. Jag och tiotusentals andra var på en stor marknad då jag helt plötsligt hade badkläder med mig och mötte Lina och Sofia som sa att Linas pappas pool låg precis runt hörnet, sen när vi kom dit hade någon tagit alla våra badkläder som vi höll i handen  (?)

3. För ett ögonblick träffade jag Rebecca, minns inte i vilket sammanhang, men hon såg lika rädd ut som hon alltid gör när vi träffar på varandra. Hon är fortfarande rädd för mig, nu låter det som om jag slagit ner henne eller liknande, haha, nej men  hon var min bästa kompis i 8-9:an men vi lyckades inte behålla det vid den nivån och min älskade mor fick reda på det. Och eftersom hennes egna familj var/är superkristna så vågade hon inte riskera att de skulle få nys om det. På den vägen är det. Tänk att jag kunde få ner 1 års lycka, intensitet och förtvivlan i 3 meningar, förvånad själv faktiskt.

4. Jag besökte min pappa och ute på uppfarten stod världens fetaste Hummer (bilen, INTE djuret..) som min morbror hade köpt, kanske inte helt overkligt då min morbror har råd men det spårade ur när bilen bredvid var en Dodge Challenger och den tillhörde min farmor, för er som inte vet vad jag menar så kommer en förtydligande bild

Er 60-åriga farmor kommer glidandes i den här, otänkbart? Det är det.

Så vad betyder drömmar egentligen? Om de nu betyder någonting alls, alla de konstiga saker jag har gjort och som gör mig förvirrad på morgonen eller får mig att gapskratta. Det är kanske inte meningen att vi ska förstå.

Nu till något helt annat, ska skaffa Angel Eyes till bilen, har inte velat byta ut hela strålkastarhuset pga framtida besiktningsproblem men nu verkar jag ha hittat en lösning som verkar bra, köper CCFL ringar och monterar in istället, då kommer resultatet bli ungefär så här:




Nu ska googla lite på internet, Stoffe tipsade mig om en kul grej man kan göra på lördagkväll, ska bara försöka hitta fler "alternativ".


Puss
Wyclef Jean - Sweetest Girl

"Amor vincit omnia"...

..."Kärleken övervinner allt", underbart citat! Ska ha den latinska varianten skriven på min vägg i hallen och jag ska köpa det från http://www.myfirstroom.se/, kan nog bli riktigt bra.

Ledig idag med, känns som om jag skriver så ofta, att jag är ledig. Och sen när jag är på jobbet så sitter jag med fötterna på skrivbordet och ser på när andra jobbar, riktigt så är det inte även fast det ibland kan vara lugnt och att man då kan unna sig att ta lite time-out och vara hemma. Sanningen är att det är nog det mest energikrävande jobb jag har haft, Med en väldigt liten personalstyrka ska vi åstadkomma vad vi egentligen skulle behöva vara 4-5 extra personer till för, och så här ser det ut, klarar man inte att ha många bollar i luften har man ingenting här att göra, har nog alltid 5-10 saker i huvudet som jag vet måste göras. Men eftersom jag jobbar med världens underbaraste människor så är det inga problem att gå till jobbet. Och det  hade varit jävligt jobbigt utan Sofia, min vapendragare! Sveriges bäst fungerande butik har vi fixat fram med, haha, vi är verkligen kungar!

Men nu börjar det bli dags att fundera på vad man vill plugga till, har några saker som ligger mig varmare om hjärtat än andra, men än är det ingen panik så jag ska fundera ett tag till.

en officer och en gentleman

Idag fyller min syster 22 år så jag ska dit och gratta henne så snart Lina har kommit hem från jobbet.
Haft en seg dag idag, känns att det är måndag och att man har flera dagar kvar innan det är helg, suck. Roade mig dock med att testa om jag passade som officer, testet finns på officer.nu, fick bra poäng så nu är jag är lämplig som officer också, haha!

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och fixa det sista, en officer måste tvätta hon med... ;)


Våga Vägra Carola!

Såg på melodifestivalen förut och förstår inte hur man kan ta med en låt som heter kebabpizza??! jag menar, hur dåliga måste inte de andra bidragen varit då kebabpizzan kvalificerade sig? Vad blir det nästa år, Christer Björkman i en duett med LilleSkutt? SUCK. Men sen har vi ju det största skämtet, Carola "Hallelujah" Häggqvist, alltså jag tål henne inte, jag tål henne inte när hon öppnar munnen vare sig hon bara pratar eller skrålar i mikrofonen, mer huvudvärk får man leta efter. Och har ni hört när folk intervjuar henne?? Hon är ju helt uppe på läktaren och springer hand i hand med jesus, herrejävlar hur kan en människa vara så tom i bollen..??! Såg ni hennes min när Luuk berättade att de hade gått till Andra Chansen, haha! Hon var verkligen inte duktig på att maska över sin besvikelse, för hos henne så fanns det inga andra alternativ än finalen, hon litade blint på att det svenska folket skulle slickat hennes fötter på samma sätt som hon tror på att Moses delade på havet. Vissa människor har tydligen varit och nallat i nattvardsvinet för många gånger, tss!

Hade match idag med, vi vann med 15-2 men det borde ha blivit lite mer, synd bara att deras målis vaknade till i
3:e och började ta bollarna, men men det blev 3 viktiga pinnar! Själv så satt jag bredvid och värmde bänken, har problem med tummen och vill inte chansa, förra gången jag gjorde det gick det åt helvete och jag blev borta i flera veckor, men man har väl lärt sig..! :D

Har faktiskt kommit på vad som är fel på min tumme (som jag stukade i tisdags genom att sätta pekfingret och tummen i golvet och sen lägga hela min tyngd på detta) jag har något som kallas för skidtumme, detta är en vanlig skada bland skidåkare när de trillar, för då fastnar tummen i skidstaven och böjs bakåt och skadar ligamentet och leden och detta var precis det jag gjorde, förutom skidstaven då. ;) Sen står det att denna åkomma även är känd som "goalkeeper thumb", haha, jag lyckas med allt. Känner mig trots detta ganska nöjd över att jag diagnostiserade mig själv, läkaryrket nästa!??


 


Nu är det godnatt och jag ska somna med ett leende, för eftersom Carola inte gick vidare till finalen betyder att det finns en gud, trots allt.


*EDIT: Inlägget är publicerat dagen efter pga blogg.se som helt slutade fungera i natt, ovanligt..??!

Puckade människor och avsaknad av tvättmaskin

Tvätt Tvätt Tvätt!! Hade jag haft massa pengar hade jag köpt mig nya kläder varje gång, eller iallafall köpt mig en tvätterska! (thailändska har jag dock redan..) Dags att köpa en tvättmaskin tror jag!

Träning ikväll med, ska bli skönt! Vill köra Stoffe's övning med trots att den var fett jobbig i slutet, haha!

Kanske en kisse till hos oss, jag vet inte än, vi får se när min kontaktperson hör av sig. Värsta kattpensionatet det har blivit, men det skär i hjärtat när jag tänker på hur många katter som far illa bara för att människor inte kan sköta sig! Jag menar, vem fan binder fast en katt mitt ute i skogen för att garantera sig själv att den ska svälta ihjäl??!! Eller stoppar kattungar i kartonger, tejpar igen, och låter de små liven krafsa sönder sina tassar i ren panik???
Ni anar inte hur illa djur far och hur vidriga människor kan vara, fy fan!
LÄS: http://www.kattkampanj.djurskyddet.se/

Ni som har möjlighet, gör som jag, bli akuthem. Ingenting är bindande och enda kravet är att du ser till att katten får mat och kärlek, resten sköter katthemmet: www.akutgruppen.com


MIN åsikt om 9/11

Har gått hem tidigare från jobbet idag och det känns skönt! :) Dock har jag surfat runt på nätet och hittat massa saker som bekräftar mina vaga misstankar om vad som egentligen hände för 7 år sedan i USA, jag pratar naturligtvis om 11 september. Jag tror att det i själva verket var USA som låg bakom (nu vill jag inte få en massa skit för en teori som jag anser vara motiverad, alla har olika åsikter).  Det råder ingen tvekan om att vi har blivit vilseledda av den amerikanska administrationen och medierna, fakta har undanhållits. Det är viktigt att folk öppnar upp ögonen för detta för den 11:e september fungerar som ett fundament för krigen som pågår just nu. Det finns starka bevis för att någonting annat hände än det som vi fick se på tv och läsa om i tidningarna och jag tänker tipsa er om internetsidor och videoklipp som ni bör ta del av. 

Några av dessa frågor går inte att svara på med hjälp av den officiella versionen:

1. Hur kunde de bägge tornen kollapsa på samma sätt och med en sådan hastighet? (det enda kända sättet idag är riggade sprängmedel som detonerar exakt samtidigt, på så sätt kan tornet (-n) kollapsa lodrätt och med hög hastighet)

2. Varför syns det explosioner och tryckvågor strax innan tornen kollapsar? Vart kommer dessa ifrån?

3. De flesta som lyckades ta sig ur tornen innan de precis rasade pratar alla om samma sak,  de kraftiga explosionerna de hörde.

4. Varför kollapsade det tredje höghuset  (känt som Hus nr 7/ WTC7) då det endast träffades av bråte? Det stod hus betydligt närmare och som fick massiva skador men ändå inte föll? Är det en slump att detta 3:e höghus var basen för ett av världens mest sofistikerade larmcentraler?

5. Att 3 höghus rasar på exakt samma tillvägagångssätt som vid en riggad explosion går inte att blunda för.

6. Varför är det bara dessa 3 hus som har kollapsat pga eld och värme? INGET höghus vare sig före eller efter händelsen har kollapsat pga dessa två faktorer. Så just för att de kollapsar är bevis för att explosioner har förekommit. Inte ens flygbränsle uppnår samma temperatur som behövs för att smälta stålet i byggnaderna så bränderna kan inte ha orsakat kollapserna.


Bra film om gravitationslagen och som visar att en explosion måste ha ägt rum för att husen skulle kunna kollapsa så fort. http://www.911.blogger.com/files/video/911eyewitness_wtc7.wmv

Läsvärt och sevärt: http://www.911revisited.com/video.html

Läsvärt: http://www.reopen911.org/ReOpen911_2007Archive/heller.htm (klicka även runt på sidan)

Sevärt ang. bombteorierna: http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT-luFIw&feature=related




Slutligen: USA och dess regering måste ha haft någonting med "attacken" på Manhattan att göra då det inte är möjligt att som utomstående part kunna rigga alla dessa explosioner utan att bli upptäckt. Slutligen så har inte deras regering på något sätt försökt att stödja dessa starka teorier, de har valt att blunda och detta tyder yterligare på att de vet någonting som inte får nystas upp.


RSS 2.0