Sol sol sol och bränd hud.

Lite mer an halva tiden har gatt nu men det kanns som man har varit har i en evighet, skont att fa koppla av med sol och varme!! En mulen dag har vi haft annu, resten har varit sol alt. sol med stackmoln, ett bra facit an sa lange!
Brant mig ordentligt har jag gjort med, pa armen, vi spelade strandtennis och pa nagot satt glomde jag att smorja in just den delen av armen, straffet var oundvikligt, ajaj! Annars roar vi oss med att sola, ga strandpromenader, klappa katterna som bor vid oss samt spela kort. En och annan Doritospase har slunkit ner under dessa dagar, tur att vi gar sa mycket som vi gor...

Har kanske inte namnt att Lina tappade kameran i havet..?? Jo det gjorde hon iallafall, 3:e dagen vi hade varit har, "plums" sa det i vattnet och jag tyckte det var jattekul tills jag sag att det var kameran som lät, dock raddade vi minneskortet, pfuu! Vi kopte aven en ny kamera sa nu ar det som om det aldrig hant (om man inte tittar i planboken dvs)

Har borjat titta pa hur mycket sprit man kan ta med sig hem/bor ta med sig hem. Men nu nar jag vet att en Baileysflaska 1000ml kostar 120kr sa forsvinner all vett och sans, nu har det snarare maxvikten pa bagaget vi borjar oroa oss for....  :)

Nej men vi har det jattebra! Runt 27-strecket flera eftermiddagar i rad och pa kvallen haller det sig runt 20-22grader, kan ju springa naken utan att frysa! :P

Jag svettas som en gris.! :D
image10



Ta mig till havet....
image11

Livet leker!!! :D

Hola! ;)  (man lär sig mycket här nere)

Sitter pa ett internetcafe och klockan har precis slagit atta, det är helt underbart att vara här nere! Hur kan man vilja bo i ett land där det regnar i princip 8 manader om aret?? Har verkligen glomt hur skont solen värmer! Idag var det 27grader varmt och solen var framme i princip hela tiden, det var bara pa morgonen som det var mulet och sa verkar det vara här, mulet pa morgonen men efter 11 klarnar det upp och blir bla himmel :)

Mogge, vet du! Det ar gratis Whiskey i baren, "äkta skotsk whiskey" star det pa flaskan sa det är inga skitgrejer inte.. haha, du hade ju tömt deras lager pa tva kvällar. :)

Om vi inte ligger vid poolen sa ar vi ute och gar efter strandkanten, vi gar och vi gar, snittar ungefär 4km varje dag, det ni! Men stranden tar ju aldrig slut sa det ar vi som inte orkar ga langre, annars hade vi kunnat snitta annu mera men nogon matta far det vara.. ;)  Men stranden och vattnet ar helt ljuvliga, vattnet är turkost och stranden ar len som en barnrumpa, inte en sten sa langt ögat kan na! Forstar varfor manga barnfamiljer kommer hit. Det jag aven ar imponerad av ar hur rent och snyggt det ar overallt, inget skrap, inga flaskor, inga gamla ruttna hus och alla aker omkring i nya frascha bilar (sag en a5 alt, s5 nyss, mums!!!) Sen ar det otroligt gront har, de har en lag som sager att om du anvander ex. 500kvm till att bygga ett hotell sa maste du samtidigt odla 500kvm med gronska. Sa det ar palmer och kaktusar i overflod, riktigt riktigt mysigt! :D

Nej men vi har det underbart har nere, allting ingar ju sa man har i princip inte brant nagra pengar alls, kan jag kopa mer sprit hem sen.. ;)

image6



Flygresan, vi flog i soluppgangen och det var min basta resa hittills!! (vi fick t.om. mat aven fast vi avbestallt)
image8

Vi gar och gar.. :D
image9

Fuerteventura 2 veckor! :D

Imorgon klockan 07:15 går planet som ska ta oss till en utav kanarieöarna,  ska bli så skönt att få återse solen och värmen igen (även fast min tränare envisas med att påstå att det är snöar och -13, själv tippar jag på att han bara är lite avis.. ;)

Har dock inte börjat packa ännu, kanske inbillar jag mig att det går fort och väljer istället att prioritera andra saker, t.ex. vilken musik som min mp3 ska innehålla, vilka filmer jag ska ta med mig och, hör och häpna, om jag ska ta med kläder så att jag kan springa, stranden är ju 3 mil lång så det  tar en stund.. ;) Det ser så skönt ut när folk springer vid strandkanten och nu har jag ju ett ypperligt tillfälle att pröva. (fy fan vad jobbigt det lär vara dock)
Men vi får se hur semestern utvecklar sig.

Igår var några här från innebandyn, jag och coach hade bestämt att det skulle vara svensk humorkväll, vi såg Ogifta par och halva Yrrol (innan mogges ögon blev alldeles torra och trötta) Fasen vad jag garvade! Finns det något bättre än svensk humor!!? Varför har inte Farbror Bosse plingat på min dörr ännu?? :(

Nu ska jag fortsätta fixa, kanske skriver mer senare.

Ha det bra här hemma i regnet och kylan.. :P

Sjuk snubbe med grym röst(er)!

Har man ingen att sjunga med så kan ju alltid sjunga för 2.
En gång till med annan låt, heja heja! :D

Lördag

14:30 stod klockan på när jag vaknade, varför har hon inte väckt mig??! Konstaterar snabbt att detta blir hennes fel det med trots att hon envisas med att säga att hon har försökt väcka mig... baah säger jag! :)

Var på träning igår och det är förjävligt att sitta bredvid och bara titta på så jag tog en boll och gick ut i korridoren och kastade lite mot väggen, men jag blev helt slut efter en kort stund så det är nog ett tecken på att jag ska ta det lugnt. Kroppen visar heller inga tendenser till att bli frisk, idag kan jag lägga till halsont och hosta på min redan lång lista. Ska detta aldrig ta slut???? Men tur är det att det händer nu och inte om en vecka. Bör nämna att Grodan var med och tränade med oss igår, kul att se dig igen Grodan!! Snygga matchkläder hade du med! :D

Idag ska jag (+några) iväg och titta på innebandymatch, Vallentuna DJ kommer att kissa på Vaxholms spröda DJ, kan bli kul! "Lägg dom över sargen!"


Nej nu ska jag äta lite frukost/lunch/middag, får se vad kylskåpet bjuder på idag...


Rastlöshet

Fredag idag då. Är fortfarande sjuk och känner ingen tendens till att det ska vända till det bättre. Nyser ungefär var 10:e minut och emellan där så tror jag att näsan ska sprängas. Hatar detta!!!! Ingenting finns det att göra hemma för allt det roliga avverkar man den första sjukdagen, vad finns det kvar att göra nu? Räkna blommorna på fondtapeten? Suck orkar inte med denna rastlöshet. Ikväll ska jag dock pallra mig ner till innebandyträningen, hade mer än gärna kunnat träna om det inte vore för den saken att det kan göra mig ännu sjukare, sen är nog inte min reaktionstid något att skryta med i dagsläget heller. Men kul hade det varit! FAN!!! Ska ner och titta iallafall, får nöja mig med det....hmpf.

Detta har jag lärt mig nu när jag varit hemma:
*Jag blinkar i snitt 14ggr på en minut
* I "Days of our lives" är Marlena besatt av en demon och leker seriemördare. 
* Nässpraysduschen stiger ungefär 30cm om man trycker snabbt men ca 50cm om man trycker långsamt.
* Det tar min tv ca 15sekunder att starta upp.
* Vaniljmunkar innehåller alldeles för lite gul smörja.
* Det är inte möjligt att med blotta ögat se ett hårstrå växa. (jag gav upp efter en halvtimme)



S.U.C.K.





.

En annan nöjde sig med streckgubbar men alltid finns det någon som ska överdriva...
 


Min humor! :D :D


Förkyld och djävulskaper

Årets bloggare är definitivt jag, är ju kung på detta... *ironi*  Nej men vad fan, nu får det bli skärpning! Är alldeles för lat. Skäms.

Är förövrigt så jävla genomförkyld så det finns inte, om det här inte är att känna sig överkörd av en ångvält så vette fasen, mina bihålor och öron är som ett enda stort pulserande munsår. Så inget jobb för mig imorgon heller, har dock fått Rinexin (Stavfel?) av Linas syster som ska verka avsvällande på bihålor och andra utrymmen, tack Linas syster! Annars är allt i topp, åker utomlands om ca 1 vecka och idag fick jag hem min nya bikini jag beställt, oj oj oj vad jag ska ragga! (självklart bara på dig älskling....) Ska bli så skönt att få återse solen igen, blev inte mycket utav det förra sommaren som ni kanske själva upptäckte.

Ska få mig i form inför beach 2008 i FuerteVentura med, lite i det senaste laget men idag åt jag faktiskt bara en påse kanelgifflar till lunch och en vaniljmunk till kvällsmat trots att det finns mer i köket, det gäller att ha pli på sig själv.. ;)


 Råkade peta min katt i ögat med granen och har väl lite dåligt samvete över det fortfarande men han verkar mest vara sur på Lina så det betyder att jag har spelat mina kort rätt, haha.


Dagens godingar:

1. http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_592.jpg
2. http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_192.jpg
3. http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_554.jpg
4. http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_428.jpg

RSS 2.0