Helgen redovisas, igen.

Nyss hemkommen från våran sista hemmamatch för säsongen, känns tomt. Men låt oss ta helgen ifrån början.

FREDAG
Inte mycket hände under fredagen, jag jobbade 06-08 och efter det så åkte jag hem och slappade framför datorn, åkte och hämtade Lina vid 16, handlade mat och sen bar det iväg till träningen. Hade bestämt att bilen var tvungen att tvättas, först sa vi innan träningen, sen sa vi efter. Det blev inget utav det och jag blev mer och mer frustrerad över hur smutsig den var (bilen är min lilla bebis förstår ni... ;)

LÖRDAG
Okej, innan vi skulle åka till caféet vid 11-tiden (jag och sofia) så hade jag bestämt att bilen skulle tvättas, jag snozade klockan vid nio-tiden och vaknade av att lina petade på mig 1½timme senare, ingen tvätt då heller! fan vad irriterad jag blev över att jag hela tiden måste sova så jävla länge. Nåväl, på med kläderna och iväg till caféet, jag och sofia röjde satan i köket och frallorna blev klara på rekordtid, det är effektivitet på högsta nivå. Övrig tid gick rätt segt, vill väl inte påstå att vi hade överdrivet mycket kunder. Vid 13-tiden så stack jag, lina och sofia till Johan som fyllde 25 år, vi trängdes med hans släkt och linas släkt (johan är tillsammans med linas syster). På kvällen så kom först Grodan (sorry för att du fick vänta utanför dörren, men jag var hungrig... :P ) sen ramlade mogge, katja,cia och jeffe in och vi såg finalen tillsammans, rätt låt vann!! Hoppas Christer Sjögren nu fattar att han borde packa ihop sin karriär och dra sig tillbaka, han passar numera endast på VikingLine's fyllekryssningar, där kan han stå och skråla. Vem vet, han kanske kan få dela hytt med Carola..??! 

SÖNDAG
Dagen D, det var dagen då fåglarna slutade sjunga, då solen knappt vågade sig upp över horisonten och papporna spikade igen fönstren medan mammorna gömde barnen i badkaret. Det var dagen då Vallentuna Damlag skulle utkräva revansch, dagen då Högdalen skulle åka hem med ömma rumpor, smiskade röda av Vallentunas giganter. Det blev inte så. Vi bjöd upp till bra motstånd och vi gör en riktigt riktigt bra första period, vi äger och vi kör över. Högdalen var förvirrat och slog i underläge, vi krigade för varje centimeter av planen och vi vann mark gång på gång. 0-0 efter första, humöret är på topp! Andra perioden blir öppnare, vi gör några misstag  (jag gör verkligen ett, haha) och de drar ifrån till 0-3. Tredje perioden sliter vi som djur för att få känn på matchen igen, 1-3 gör Cissi och ett litet hopp tänds, men vi kommer inte närmare än så här och de gör 1-4 efter friläge.
Det här var sista hemmamatchen för säsongen och tack hela Vallentuna för att ni gjort min första säsong hos er till ett sådant bra minne, och många nya vänner har man fått, ni är helt grymma! TACK! Nu jävlar satsar vi till nästa säsong! Hammarbacken ska bli hallen som Gud glömde.



Helgens citat:
"Men den smakar inte golv!" - Alex tar upp en bit hon tappade på golvet och vi undrar hur gott det var.

Helgens idé:
Bopparnas AB - Din vän i mörkret.. ;)



   
Bilen före                       Bilen efter! :D


   
Studenten, kjol.. ;)       IFK TÄBY

         
I fjällen                        Sommaren -05


Kommentarer
Postat av: Grodan

Det är lugnt! Behövde ju inte sitta där allt för länge :P

2008-03-16 @ 17:41:32
URL: http://isabelsvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0